pátek 15. dubna 2011

Aktivity

Poslední týden „před Afrikou 2011“ byl tradičně plný aktivit.

Pondělní cvičení už zvládáme celkem obstojně. Fíla si pokecá s Adámkem. Já s tetou Evou (když je dobře). Není nám fajn? Jen teda musíme začít víc hlídat telefony, aby táta Míša doma nepropadal panice, když se mu rodinka trošku „zakecá“.

Na úterním zpíváníčku se Fíla čím dál tím víc zapojuje. Asi trénuje na tu slibovanou školku. Verunka si dneska dala ještě nášup a zůstala i na následující hodinu. My se tedy sami vydali na procházku po Nehvizdech s cestou do obchodu. Škoda, že jsme vychytali to nejhnusnější počasí, jaké kdy bylo. Což mne na chvíli pěkně namíchlo. Ale nakonec jsem to rozchodila, jinak by to nejspíš odskákal chudák Fíla.

I ve středu bylo počasí naprd, takže jsme dopoledne ani nevytáhli paty z domu. Ještě že jsme byli nuceni odpoledne zajet do 4lístku. Původní plán byl, že Fílovo plavčo nebude, že jen proběhne Kamčina kontrola u fyzioterapeutky, což byl poněkud nepříjemný zážitek. Jeden z těch, kdy vám dojde, že se dvěma dětmi se už nikdy ani jednomu nemůžete věnovat na 100 %. A že vybalancovat spravedlivě pozornost mezi oba je také úkol přímo nelehký. S tím se sice počítá, ale dopadu tíhy dané situace to stejně nezabrání. Whatever…hlavu vzhůru…pozitivní bylo, že na Fílovo plavčo jsme nakonec přeci jen šli a Fíla si ho parádně užil. Za to děkujeme mj. tetě Šárce, která se pro tentokrát ujala role Kamčiného hlídače.

Ve čtvrtek už jsme raději zůstali doma. Blížil se odlet, tak proč si nezabojovat s rýmičkou a s kojením. Řeknu vám, že odstříkávání mateřského mléka je pěkná fuška. Kdyby měla ženská po takové proceduře ještě naběhnout do fitka, bylo by to opravdu hodně nad rámec zdravého cvičení ;o)

No a po jednodenním stravovacím stávkování si Kamča plave ve 4lístkové vaničce, jako by se ani k odjezdu na daleký výlet neschylovalo ;o)) Ta má teda nervy!!! Po kom asi???

Žádné komentáře: