úterý 3. května 2011

"Zastávka" v Dubai

Neplánované se stalo skutkem a Míšova nejčernější varianta se naplnila. Ano, uvízli jsme v Dubai. Minule jsme kvůli stávce cateringové společnosti čekali 1,5 hodiny a nechytili přípoj ve Frankfurtu. Nicméně tam to lítá každou chvíli, takže z toho nebyl až takový problém. Za to tentokrát jsme to brali přes Dubai a abychom tu 2hodinovou rezervu přešvihli, dali si Emiráti zpoždění rovnou 3hodinové (tím se doba letu 1,5násobila), kvůli špatným pnojmatikám. Tak to znamená, že dneska se podíváme na arabskou architekturu.

Předpokládali jsme, že Kamča bude spát a Fíla dělat drahoty. Nakonec tomu bylo naopak. A vůbec celkově jsme přecenili síly, nejen dětí, ale i ty naše. Večer proběhla několikerá hysterie, zahájila to Kamča a závěr byl můj.

No a před spaním ještě veselá historka… Možná je to hloupé, ale už jsme si začínali myslet, že arabové spí za světla, protože jsme ne a nemohli najít vypínač k chodbičce a dvěma obývacím světlům. Pointa??? Vypínač existoval a překvapivě docela logicky na záhlaví postelí, jenže kdo by ho tam hledal, když kvůli dítěti srazíte postele a obložíte záhlaví polštáři, že jo?!?!



1 komentář:

Unknown řekl(a)...

A jo vlastně, si vzpomínám, že jsem volal na recepci, kde že jako můžu zhasnout světla. Nějak nechápali:-)