neděle 1. května 2011

Safari

Vstáváme tak brzy, že ráno stihneme několik procházek k bazénu, než začne společný program. Jen Kamča to dospává v kočáře. A tak ten čas využíváme k snídani „na břehu bazénu“ ;o) Lehce hysterický Fila už u jídla nemohl vydržet a šel poskakovat opodál a hrát si s tím, co mu zrovna přijde pod ruku. Škoda, že to byla právě šňůra držící ten velký slunečník nad naším stolem, aby zůstal otevřený. Pak už jsem tam zůstala jen já držící vše, co by mohlo spadnout.

Whatever, zvládli jsme to a přežili jsme…a přežili jsme dnes i téměř celodenní safari. Díky drobným nesrovnalostem v překladu se nám trošku zdramatizoval závěr. Děti už toho měly docela dost. Na druhou stranu jsme toho zvládli docela dost. Hlavně teda díky obědové zastávce. Ta byla, co se gastronomie týče podivná, ale za to se tu sešli pakoni, žirafy, pštros, koroptve, divoká prasata apod.

Jen slona jsme tedy neviděli. Ale byli jsme tomu rádi, protože ti turisté za rozbitým předním sklem, co slona na rozdíl od nás potkali, moc šťastně nevypadali.

Žádné komentáře: