neděle 24. února 2008

Jak si zajistit nového podnájemníka

To si tak jednou uděláte pěknou chvilku a za necelých 9 měsíců máte doma nového podnájemníka. Kolem 4 ráno pošlete sousedům sms o cestě do porodnice a na oběd už jste 3. Takhle to zhruba proběhlo u Skalákovic, jejichž Daník se narodil v 11.23 hod.

To jsme zrovna absolvovali svou popůlroční návštěvu u rodičů na Moravě. Ve své nové černovlasé paruce jsem uvítala Veličkovic a Prachařovic, kteří dorazili na narozeninový oběd k mamce. U ní jsme následně v alergologickém opojení a bublifukové smršti poseděli na terase. Odpoledne jsme ještě stihli zkontrolovat „Orlí vrch“, který si Raďa vyhlídla pro svou svatbu. Pokud hodlá pozvat Vendulku a Terezku a budou tam ty dortíky, jako dnes, bude to ideální místo ;o)) Nebo že by si Zuzka vzala recept a do příště se je naučila péct sama? Kontrolu prostor jsme provedli pod bedlivým dohledem obou výše zmíněných expertů a mohli jsme se začít sbírat k cestě zpět do Prahy.

Navzdory všem předsevzetím jsme pro Honzíka dojeli až kolem 19 hod. To už prý Skalák se Ševčíkovic a jinými pilně slavil příchod malého Skaláka na svět.
Dorazili jsme až po 22 hod. Na zapíjení už to nebylo, vzhledem k tomu, že se svítilo u Skalákovic na záchodě (a to prý už Péťa dávno spal). Takže náš slavící podíl spočíval v poskytnutí zahrady jako útočiště pro vypité lahve. Abychom neměli pocit, že jsme neslavili ;o))

Žádné komentáře: