pátek 1. února 2008

Dětenice

Pátek byl ve znamení turistiky. Mířili jsme si to přímo do Prahy, Míša s rodiči na kontrolu vodního světa…přeci jen, kdy už to viděli Prachařovi, je třeba to taky zkontrolovat ;o)) My s Jankou se nechaly vyhodit na Floře – obchody s oblečením a Coffee Heaven nám prostě vyhovují ;o) Ani jsme si nestihly pořádně nic koupit a Míša i s rodiči už byli zpět. Plánovaný oběd v Orange moon z důvodu obsazenosti nevyšel, ale fastfoody jsou taky přijatelné. Aspoň má šanci více vyniknout mé kuchařské umění ;o)

Následovat měla projekce v Imaxu, ale my s Jankou ještě nestihly CH, takže opět extra program… Tak tak jsme to stihly, než se Míša s rodiči prodral jihoafrickou safari, kde jsme nedávno byli s Honzíkem a Raďou ;o) Pak ale rychle domů, odpočívat, protože večer nás čekaly slavné Dětenice.

Hospůdka jako „klícka“, však už jsme tam párkrát byli. Jídlo výborné, program taky, obzvlášť poté, co uvázali Janku ke kůlu, aby zpytovala své svědomí, hříšnice! Míša ji zpytovací chvilku zpříjemnit skleničkou alkoholu. Tato metoda se jevila jako neúčinná a tak jsme ji nakonec museli přeci jen vysvobodit. Každopádně všichni vypadali spokojeně. Pan Velička odolával svodům místní tanečnice, která zjevně chtěla otestovat jeho „parketové kreace“ ;o) Nicméně čas ubíhal, a tak jsme museli po „nejvíc nejsmutnější písni na světe“ opustit lokál a vydat se do postýlek.

Žádné komentáře: