úterý 7. května 2013

Zase doma

Zbývají dva dny do Radčina odletu (snad :)). A volíme rádoby odpočinkové tempo. Žádné plavání, ale setkání s Jankou "Skotnicovic" i s malou Klárkou a v plné sestavě volíme procházku po Nehvizdech. Venku jsme potkaly i Verunky Klárku... jooo člověk se tu nehne, aby někoho nepotkal. Dopolčo ale rychle uběhlo a my se rozhodly zmáknout dneska ještě Fílovo náhradní plavčo a vyzvednutí Radčiného víza.

Timing byl opět natěsno, ale zvládly jsme to. Fíla statečně vydržel vzhůru celou dobu (i díky shoppingu v nedalekém Albertu - což sice přineslo další kartičky, ale také počůranou autosedačku Kamilky, která se v průběhu našeho nakupování vzbudila). S holkama si pak před plaváním ještě řádně pohrál v herničce, než na něj vyšla řada. Za odměnu jsme se dnes ještě jednou viděly s Jankou, Klárkou i strejdou Lukášem. Ovšem víc 4lístku by dnes už Raďa s Alenkou neunesly, a tak nás čekal ještě dojezd doma, neboť cestu pro víza holky dle předpokladu statečně prospaly :)

Vybalování auta mi dneska trvalo snad 2 hodiny, během nichž jsem stihla pokecat s minimálně 5 sousedy. Děti stihly vyškemrat kola a ježdění po ulici. Joooo náročný je ten život v satelitech :) Alenka se taky ještě proběhla. Víc s klacíky než na motorce, ale na pohybu "na čerstvém" vzduchu to nic nemění :)) Aspoň se dětičky trochu unavily.




Žádné komentáře: