sobota 4. května 2013

Oslava Alenčiných 2 roků

Na dnešek byla vyhlášena rodinná oslava u babi Pavly. Pozvaní byli prababi Marie, strejda Mirek, teta Mirka a Siřinovi. Každopádně než se ráno stihne snídaně se všemi těmi dětmi, je najednou 10 pryč a jak pak má člověk stihnout sezónní výprodeje na Ostravici??? Čili jsme se při odjezdu na Ostravici a pro dort míjeli s právě přijíždějící várkou z Ostravy. Evidentně vyprodávali aktuální cyklo věci, protože Raďa s Míšou dorazili s helmou a odstrkovadlem pro Ali. Následovala zastávka pro dort a ten byl opět úúúúžasný. Tentokrát s motivem ovečky Timmy, ale parádní.

A tak jsme rychle mířili zpět k babi za hosty a ochutnat tu dobrotu. Opět jsme několikrát sfoukávali svíčky a opět se dětem nejvíc líbíly marcipánové postavičky. Ještěže tam těch ozdob bylo tolik, že o ně nemusel být boj. Holky pak byly uspány v kočárcích a krásně se prospaly do růžova.

Později odpoledne dorazili i slibovaní Siřinovi. A sedělo se venku, neb počasí bylo vážně příjemné. Míša si s Fílou 2x odskočil na cyklovýlet po cyklostezce a den nám tak rychle uplynul. Oslavu Alenčiných druhých narozenin si tedy můžeme v klidu odškrtnout.


Žádné komentáře: