pátek 31. května 2013

Pohádkový les

Jedním z úkolů dnešního dne byla návštěva školky - Sluníčka, kde by měla od pondělka Kami zahájit svou školkovou éru. Nakonec si tam Kami cvičně odbyla 1 hodinku a celkem pěkně to zvládla. Fílu jsme si vyzvedly po o, ale počasí bylo pořád takové všelijaké... no těžké to bylo rozhodování, obzvlášť když táta zahlásil brzký návrat domů, který nám zrovna dnes nijak zvlášť nepomůže. Rozhodli jsme se totiž nakonec vyrazit na Čtyřlístkův Pohádkový les a bylo tam fajn. Sluníčko svítilo, úkoly byly pro naše děti tak akorát. Poučení z předchozího ročníku jsme sjeli ještě ke Čtyřlístku pro odměnu a kdybych nemusela na "pracovní schůzku", tak jsme tam ještě poseděli u opékání špekáčků, který Fíla po mnoha neúspěšných pokusech na jiných akcích dnes "zcela nutně" potřeboval.

Nicméně aspoň jsme s naším aktuálním stavem (nástupem do práce) seznámili vedení Čtyřlístku a vypadá to, že nás za to z táboru nevyhostí, ufff!

Večer jsme ještě popřáli Kamilce k svátku a předali všechny Hello Kity dary :) Fíla dostal Lego Chima, čili byl také velmi spokojen :)


Žádné komentáře: