pátek 1. března 2013

Zubař

Dlouhoplánovaná preventivní kontrola u zubaře se dnes stala skutečností. Pan zubař to bral opravdu vesele. No já z toho mám žaludeční nevolnosti vždy několik dní předem. Ještě že ráno nebyl čas na to moc myslet. Rychle vypravit obě děti, které si pak přebral táta. Jedno vyložil ve školce a jedno si vzal s sebou až do práce. Tam jsem si Kami po kontrole taky vyzvedla. Hned poté, co jsme se tak pobavili u zubaře na téma dávivý reflex. Prý si ten můj vyžádá jeho zkušenosti a k dalšímu doktorovi už nemusím ;))

Od táty jsme pokračovaly na Smíchov, udělat přepadovku lidem v iDnesu, především Marii. Ta nás ovšem doběhla, neboť už byla toho času doma, na mateřské dovolené. Konkrétně na té části těsně před porodem. No tak jsme aspoň probrali s Jakubem možnosti mého návratu po mateřské. A s Honzou strasti rodičů dvou prcošů.

Cestou zpět jsme vyzvedli Fílu ze školky a stihli jsme pak ještě zaskočit na návštěvu k Daníkovi. Teda hned poté, co jsme dokoukali „veverku“ (rozuměj Ice Age 3 – Úsvit dinosaurů. ;))

Žádné komentáře: