pátek 15. března 2013

Fíla u holiče a shopping v Pretorii

Táta vyráží z ČR, teda až po obědě. To my dneska trávili dopoledne doma, jen před obědem jsme vyrazili do obchodu, nechat ostřihat Fílu. Holky měly cestou usnout, což se bohužel nestalo :(( Tak jsme s nimi vyčkávaly v obchodě se zvířátky, zatímco Fílu ostřihali, vystylovali a obdarovali třpytivým muffinem s kytičkami. "Já jsem nejdříve myslel, že je to jenom dekorace, než jsem uviděl vidličku!", prohlásil Fíla.

Cestou domů děti stále ne a ne usnout, tak volíme program s uspáváním v autě. Jen musím vyskočit a rychle zaběhnout osprchovat Fílu. Kami trochu protestuje, ale nakonec si krátí čas s puzzlíky. A za chvilku přeci jen vyrážíme do Pretorie. Pár obchodů a děti si tam mohly jít hrát do parku - na skluzavky, nafukovací hrad, odrážedla, průlizky, letadlo, pirátskou loď. Prostě spousta zábavy. Jen co stihnout jako první. Nakonec jdeme zahnat hlad do Mugg & Bean. Evidentně to bude oblíbený řetězec. Při odchodu totiž Fíla zahlásil, zda by "nemohl dostat ještě jednou ten řízek".

Cestou zpět nás chytil pěkný liják. Naštěstí nástup do auta jsme stihli relativně dobře. Zrovna probíhala nějaká dešťová pauza. No a doma?? Malé dráááma. Nefungovala elektřina, čili nešla otevřít hlavní brána a Raďa zrovna dnes nechala vyměnit a rozmnožit klíče k malé nouzové brance, které zůstaly doma na baru. Naštěstí měly děti v autě Timmy time a k tomu si ještě hrály na iPadech, tak pro ně tíha situace nebyla tak náročná. Doma jsme pak dali rychlou večeři, koupání a hurá na kutě.


Žádné komentáře: