čtvrtek 14. března 2013

Školička a králičí farma

Dnešní program byl jasný. Alenka chodí do školičky a my tam dneska jdeme s ní. Je to obdoba naší domácí hudební yamahy s rozšířením o hraní na zahradě a sváču tak, aby to zabralo celé dopoledne. No my se nechali ukecat jen do 11, a pak jsme mířili rychle na oběd, neboť Alenka vypadala, že to už dlouho nevydrží. Ale plánovaný Ocean basket otvíral až v 11:30, ještěže mají naproti LEGO prodejnu s hracími stolečky. Tam se ta půlhodina dala docela dobře zvládnout. Obzvlášť když Fíla objevil nějaký zajímavý kousek do své sbírky.

Na oběd jsme dnes byly zcela zásadně vybaveny technikou. Pro všechny byly v nabídce Timmyho příběhy na přenosném DVD, Kami dostala svůj iPad a Fíla LEGO stíhačku. Spokojenost veliká. Nicméně oběd chutnal nejvíc mámě, tetě a trochu Kamče. Zbytek dělal drahoty :(( A tak Alenka dostala mlíčko a šlo se nakupovat.

To máte oblečení, bižu, gumáčky... záběr byl široký, doba přiměřená. Holt dokud Alenka nevstala. Pak jen zásadní klasika a zmrzlinka. HURÁ!!! Dětem už celkem není nutné moc pomáhat, i když Alenka se tvářila, že jí vyloženě s krajním odporem. Jen na závěr si naši kápli nějakou tu tečku na kalhoty. Ale už bylo půl čtvrté, takže v tomhle už to dneska dojedou. Stejně se na králičí farmě zmastí. Protože tam jsou nejen hadi, koťátka, ptáčci, rybičky a králíčci, ale také spousta prolízaček a pískovišť. Do 17 hod o zábavu postaráno. Doma se děti celkem dojedly. Hlavně Alenka, která dostala velkou pochvalu. A bez protestů šly okolo 19 do vany. Joooo, náročný program se vyplatil :)


Žádné komentáře: