pondělí 21. ledna 2013

Že by zelený den? Tak to měli dnes vymyšlené ve školce, což znamenalo přemluvit mladého pána, aby se rozhodl a vybral si ze dvou zelených trik. Jaká fuška :o( Obzvlášť, když je okolo osmé, druhé dítě ještě spí, je potřeba je do půl hodiny dopravit do školky a venku mrzne až „to klouže“.

Ale tak jo, zvládli jsme to. Pak dokonce dodávku pečiva pro „neštovicové“ holky a pak hurá na plavčo. Kami je neskutečná. Ač to po ní nikdo nechce, tráví většinu lekce s hlavou pod vodou.

Další na programu byla předávka věcí pro Janku, respektive její malou princeznu. Ještě že Kami tak dobře spinká. Jen teda až domů jí to nevydrželo. No nic, i tak jsme za pomoci pohádky zvládly uvařit a sníst polévku a nachystat věci na prochajdu.

Vyzvedávání dětí probíhá klasicky. Místo toho, aby člověk jedno oblíkl, musí druhé svlíknout, neboť fázi oblékání předchází půlhodinová pauza na běhání po chodbě. V půlce oblíkání je potřeba si klasicky odskočit na velkou….no…lepší než venku. A po 1,5 hodině chůze prokládané válením a mým regulujícím křikem jsme byli konečně doma. Po večeři už následovaly jen hrátky s tátou. Na piráty, na zloděje, na závodníky…i na potápěče ;o)) Jó a když se jim do toho máma nemotá, tak dětičky i hezky usnou ;o)

 

Žádné komentáře: