pátek 18. února 2011

Zachrání/nezachrání?!

Včera jsme se jen tak poflakovali po Nehvizdech, protože nám na poslední chvíli pro nemoc paní doktorky zřušili kontrolu kyčlí. Nicméně dnes, dnes byl náročný den. Míša šel totiž slavit Tomášovy narozeniny (v tradičním duchu – bowling, sauna, chlast).

My jsme měli za odměnu na výpomoc Janičku. Tetě bylo dovoleno dokonce i okoupat, ale číst pohádku už musela máma. Trošku nevyšel timing s kojením, ale nakonec jsme všechno zvládli. Jen po Míšově návratu se odehrálo drááááma.

Malý dostal vysokou horečku, na to panadol, na to jsem absolvovala hysterický telefonát se záchrannou službou (už jim nejspíš nikdy volat nebudu), a na závěr se mladý pán rozhodl, že od 3 do 4 ráno je ideální čas na hraní. A to prý nesmí propásnout ani jeden z rodičů :o((( Pak má být člověk klidný a odpočatý. Ufff!!!!

Cenu za statečnost si tento den vysloužili máma (přes noční kojení v ranních hodinách koukala s Fílou na pár dílů mašinky Tomáše), táta (přes alkoholové opojení po oslavě si v ranních hodinách s Fílou hrál) i teta (přes veškerou obezřetnost si u nás na schodech při hlídání Kamči vyvrtla kotník).

Žádné komentáře: