sobota 22. března 2008

Sobotní vydařený shopping

Dopoledne jsme vyrazili do obchodů, zásobit se na velikonoční svátky a provést takový malý, generální průzkum. Míša se totiž pořad nemohl rozhodnout, co udělat se svým slevovým kupónem na obleky pana Blažka.

Startovali jsme stejně jako Čejkovi, návrat jsme měli určitě později ;o) To bylo snad poprvé, co jsme museli za parkování v Centru Chodov platit! Ale stálo to za to. Každý jsme si našli něco pro sebe…nevím, jestli budu vůbec Míšu v tom novém slušivém obleku pouštět ven. Utratili jsme i kupón pana Bati, což znamená, že mám pěknou novou sportovní tašku (to asi budu muset sportovat častěji). Byla to opravdu úspěšná mise ;o)

Mimo jiné jsme zakoupili taky materiál na nově oblíbený desert – panna cottu – a materiál na velikonoční výzdobu. Už jen to všechno zpracovat. Část výzdoby jsme ještě večer i s malým dárečkem pro Verun odnesli k sousedům. Akorát jsme se tam minuli s rodiči Nešpůrkovými, kteří přijeli na návštěvu, konečně se podívat na malého vnoučka. My jsme pak k večeru ještě zvládli připravit již zmiňovanou panna cottu. To bude dobrota!

Žádné komentáře: