neděle 2. března 2008

Garážové úpravy

Původně byly na víkend v plánu „zahradnické práce“. Naštěstí z nich díky silnému větru sešlo. Ale nakupovací chuť byla silná, a tak jsme se v neděli vydali aspoň do Ikei a Hornbachu. Čistě pro kontrolu ;o) Pochopitelně jsme našli spoustu nezbytných věcí jako držáky na nářadí, držáky na víno, nové květináče…a hlavně jsme zkontrolovali, co všechno bychom si koupili, kdyby…Odpoledne pak bylo potřeba všechno umístit, nainstalovat a vyzkoušet. V podstatě to vše začalo instalací držáku na kolo v garáži. No nebudu to prodlužovat, vše je vidět na nezbytné fotodokumentaci.

Taky jsme při té příležitosti zjistili, že Martinčiny narcisy, které jsme umístili na zahrádku a které byly loni několikrát brutálně napadeny sekačkou, zamachrovaly a ženou do květů. (Je otázkou, co s nimi udělají nastávající chladné dny, ale už ta snaha se cení.) Nicméně jsme teoreticky nemuseli kupovat ty nové kousky, ale ty zase doma rostou "jako z vody" a Míša je nestihá ani měřit. Tak je s nimi aspoň zábava.

V neděli odpoledne jsme ještě s Čejkovic a šampaňským stihli uvítat v Nehvizdech nového občánka Daniela („ponašimu“ Daníka, protože Papuš prý už říkat nesmíme). Tak doufáme, že se mu v Nehvizdech bude moc líbit. Stejně jako nám všem ostatním.
A teď ty fotečky:

Žádné komentáře: