sobota 10. listopadu 2007

Už dva roky spolu

…jak pán řekl, tak jsme taky udělali… prý že nám přeje do společného života vše nejlepší. A my se fakt snažíme. Už dva roky spolu sdílíme to zlé i to dobré a tak jsme společně sdíleli i ty hodiny našeho významného dne. Mimo tradici se přidal i Honzík a vzhledem ke všem okolnostem se tak počet účastníku oproti loňsku zvedl zhruba na 2násobek. To jsem zvědavá, jak to bude příští rok ;o))
Jinak jsme tentokrát s alkoholickým opojením nezašli až tak daleko jako minule a mariáš jsme vyměnili za kostky. Těžko říct, zda tento večer existoval nějaký vítěz. Zřejmě jsme to byli my všichni ;o)).
Abych nezapomněla, dopoledne se stavilo „ministerstvo“, domluvit se ohledně garáže, což pro nás bylo v podstatě druhořadé. Nejvíc nás totiž zajímalo, jak se to tak stane, že Hanka z matiky dvojčičku dostane. A když nám to pak popisovala a prozradila, že to bylo dokonce mezi 1-2, opravdu jsme ji dle jejich předpokladů jen stěží věřili ;o) Ale je super, že už to má za sebou, už se u nás na návštěvě nikdy nebude muset trápit a my víme, že když k ní půjde na návštěvu 20 lidí, všichni dostanou svůj kus koláče ;o))

Žádné komentáře: