pátek 16. června 2006

Generation NEXT

...stárneme... A nejvíce se to pozná na dětech. Už je má "kdekdo". A další už na ně pečlivě čekají. Abych to shrnula z nejbližšího okolí ... Počítám ze Marťa už má kromě Aničky druhého prcka. Dášce už se její první možná taky narodil. Lucka s Petrem mají malého chlapečka. O Jirkovi Pavlánovi se taky šuškalo. A nejsem si jista, jestli jsem nezaslechla něco i o Lence Moravcové.
Poslední novinkou je Evička Pustková! Dokonce jsme to malé ve Skotsku zastihli, ale to jsme o jeho společnosti ještě nevěděli.
Z jiného soudku můžeme přihodit mou švagrovou Gabku, Verčinu sestru, která se nebojí a jde rovnou do dvojčat (aby Kajda měla o zábavu postaráno), Verčinu sestřenici a naši právničku. Její těhotenství jsme včera taky řádně oslavili, což znamená, že se Míša řádně zliskal a dnes dopoledne mu bylo poŘÁDNĚ špatně. Ale tak to musí být. (Doufám jen, že neexistují žádné fotografie ze včerejšího návratu, kdy už to nemohl vydržet a šel se ke křoví před domem vy... ehm... šel tam spočítat lístky! Bylo jich na chlup 108!)
Co myslíte??? Kdo další zvedne tu hozenou rukavici?

Žádné komentáře: