úterý 21. února 2006

Honza málem ...

Tak se nás včera Honzík snažil dohnat a zmáknul dva díly Lost. My ostatní (S+M+V+P) jsme řešili naši "společnou budoucnost" (určitě jsme to zmákli dobře, není možné aby nějaké temné síly přebily přání pana oddávajícího, který nám "věštil" KRÁSNÝ a ŠŤASTNÝ SPOLEČNÝ život - a když se držíte pravidel, tak vás nikdo s pilkou nezabije ;o) to je tutovka!)
Nicméně jelikož jsme synka nechali bez dozoru, tak vlastně vůbec nevíme, jestli už byl totaly lost, zaručeně vám však můžeme říct, že se možná trošku připos.... To jsou ty strejdovy legrácky, když si na chvíli odskočí od rybaření!
Jo a jestli to někdo z výše uvedeného textu nepoznal, tak jsme se s Míšou rozhodli vzdát Jinočan a orientovat svůj zájem na Nehvizdy. Je to tam jeden domek vedle druhého ;o) není možné si nevybrat. Sousedy jsme si sice uz vybrat nemohli, ale snad se nějaká dobrá duše v blízkém okolí najde ;o) Nejlépe, kdyby to byl nějaký vášnivý rybář se třemi auty a hodnou ženou!
Jo a rozhodně máme dobrý základ, protože číslo našeho domu není ani 4 ani 8 ani 15 ani 16 ani 23 a ani 42. Takže žádné PROKLETÍ NEBUDE!!!! Není ten život skvělý??

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

když já tomu vůbec nerozumim... co to je LOST?

Unknown řekl(a)...

To je jednoduché - LOST!!!