neděle 12. října 2003

Helmuti a Skalakovic

Fotky jsou fotky... Videla jsem, stacilo mi. Par peknych by se naslo, ale zadny extra dojem jsem z vystavy nemela, takze asi brzy zapomenu, ze jsem na necem takovem vlastne byla.

Celou akci vsak hodnotim pozitivne, jelikoz samotna cesta na vystavu byla pro nas vsechny (Veselku, Kacenku, Verus, Skalaka, Myshaka a mne) urcite opet velkym a nezapomenutelnym zazitkem. Jsme radi, kdyz muzeme nasim kamaradum (tentokrat jsme se zamerili na Kacenku a Veselku) projevovat svou lasku. A jsme dvakrat radi, kdyz vidime, ze je to tesi.

Trosku si to u nas ale rozhazela Kacenka, ktera se velice lstivou fintou snazila v autobuse zneskodnit jednoho chudaka duchodce. Nejdrive delala, ze ho ne a ne a nepusti sednout a kdyz autobus vjizdel do vrazedne zatacky, uvolnila mu sve mistecko a pan duchodce pri snaze toto misto obsadit, malem vypustil dusi. Tak takhle ne, Kacenko!!! Takhle opravdu ne.

Vystavu teda vynecham, mne se libily cca 2 fotografie (to soudim podle toho, ze 2 jsem si zapamatovala, o zbytku uz vubec nevim). Evel pred nami neutekla, takze to bude asi taky v pohode. I kdyz to bude s nejvetsi pravdepodobnosti tim, ze ma dobrou skolu od Veselky... to jako ze kdyz neutekla pred nim, tak proc by utikala pred nami, ze ;o))

No a pak prisel na radu bajecny nakup v Intersparu a koulaudace u Skalaku No. 2! Ackoli byl Myshka strasne zklaman (protoze mu Verus nedovolila se divat na jeho oblibeny film "Podzim v New Yorku"), nechal se nakonec premluvit a par sklenicek alkoholu s nami spolecne doprvazel hrou Scrabble. Vazeni reknu vam hur jsme tu hru snad nikdy nerozehrali. Takhle pitomy rozjezd by nam mohl leckdo zavidet. Ale tipuju, ze to bylo proto, ze se spousta lidi straaasne snazila prohrat, nebot ten posledni si mel podle rozhodnuti "soudu" zacvicit se Cindy. Ac se Myshka snazil sec mohl, Skalak byl evidentne vice motivovan (zrejme uz kazetu videl) a nakonec se mu podarilo kyzenou cenu ziskat. Takze nasledoval "Skalak v akci" a pak uz jen cesta zpet k Zelenemu ptakovi.

O tom, ze nas Skalakovic poslali na uplne spatny bus a ze nas Skalak schvalne zdrzoval u dveri, takze nam jeden ujel primo pred nosem proste pomlcim. Neodpustim si ale malou poznamku... vecer Myshka vyrazil na zachudek a ja slysela zajimave zvuky... sla bych mu "podrzet vlasky", ale fakt se mi nechtelo vsatvat z postele. Nehlede na to, ze pri "takovych akcich" hrozi, ze bych se rychle pridala. Nicmene kdyz se Myshka vratil, zjistila jsem, ze zadna akce nebyla a ze, pokud se mi to vsechno jenom nezdalo, to byly zvuky "odvedle" (od ktereho vedle to fakt nevim).

A to je vse, uz musim jit varit ;o))

Žádné komentáře: