sobota 4. října 2003

Eurodogshow Bratislava 2003

Hrůza, v sobotu vstávat o půl druhé ráno... To svět neviděl. Na druhou stranu - nebylo to tak hrozné, jak jsem si nejprve myslel. Luboš s Luckou měli drobné zpoždění, do Bratislavy jsme vyrazili někdy kolem 2:15. Až na poměrně hnusnou mlhu zhruba od Brna až téměř do Bratislavy byla cesta v pohodě, na místě výstavy (výstavní areál Incheba) jsme byli někdy kolem šesté.

Postupem času se to tam začalo plnit, se Soňou jsme proto raději vypadli do města. Nuda nuda šeď šeď - ve Frýdlantě bývá v sobotu dopoledne strašně narváno, není tam skoro kam zaparkovat auto; v Bratislavě tou dobou v centru města téměř nikdo, jen pár houmles a žebráků. Buď ještě všichni spali po flámu nebo je to tam úplně mrtvé. Dlouho jsme se v městě tedy nezdrželi.

Po návratu na výstavu bylo v hala B, kde byli dalmatini (a spousta dalších plemen), už poměrně nedýchatelno - všechny ty psí výkaly, tolik lidí apod. se prostě musely projevit. Samotná prezentace jednotlivých psů byla poměrně zdlouhavá, rozhodčí (nebo jak se tomu říká) si je všechny prohlížela a porovnávala je (i když zřejmě už od začátku věděla, kdo vyhraje:-). Každopádně - pro Triny výstava nedopadla nejlíp, snad příště. Chudinka - byl z té cesty totálně unavená.

Cestou do Prahy se stala jen jedna zajímavá věc - nějak jsme ve 175km rychlosti nestíhali jedné stařičké Škoda Favorit:-(

Žádné komentáře: