čtvrtek 16. prosince 2010

Rodinné focení č. 1

Včera jsem si užila totálně hysterické dítě. Dnes má Míša volno, protože na dnešek bylo naplánováno rodinné focení. Já jsem ani nemohla dospat…zřejmě proto, že Fíla tentokrát prospal celou noc a nikdo (rozuměj máma) k němu nemusel vstávat ;o)) A tak jsem teda stihla sprchu a dobalit věci, jak bylo v plánu. Jen teda na plánované finální designové úpravy nedošlo. Nu což… snad příště. I tak se odjezd a tím pádem i příjezd na místo focení trošku opozdil. Na výsledek to naštěstí nemělo vůbec žádný vliv. Však se sami podívejte zde.

Operativně jsme byli připraveni i na odpolední plavání. A když dítě neusnulo v autě, nezbylo, než se naobědvat někde v obchodním centru (proč jen jsou teď tak narvané lidmi???). Whatever…rybka a bramborová kaše prý opět nezklamala, jak tvrdil Míša, a mohli jsme pokračovat.

Jelikož ani tentokrát se spaní v autě nekonalo, mohl si tatínek prohlídnout všechny ty zajímavé hračky, co ve 4lístku pro děti mají ;o) HURÁ!!! Plavání nás překvapivě trošku probralo, stejně jako návštěva tety Evy a Adámka (možná díky dárečkům, které Fíla dostal předem k narozeninám).

Každopádně dítě „držák“ sneslo i návštěvu strejdy Tobiáše a odjezd po 18 hod. K usnutí tedy došlo kolem 18:30, což je dost na hraně na možné další probuzení. A taky že jo. Zhruba po dvou hodinách proběhla menší krize, kterou jsme zahnali mlíčkem a povídáním…pak už jen přebalit a převléct a veškeré nedostatky bránící v dobrém spánku byly zažehnány.

Žádné komentáře: