neděle 27. června 2010

Hezké Kačenko, moc hezké!

Naše Kačenka - kamarádka a taky bývalá spolubydlící, spolužačka či kolegyně z ČIA se vdává. Ano, ano…předcházelo tomu zřejmě on-line seznámení, pár společných dovolených, společné bydlení, a bůh ví co ještě... no a tak se stalo, že jsme to tento víkend společně se Skalákovic a spoustou dalších Kačenčiných a Zdeňkových kamarádů a příbuzných mohli oslavit.

Pochopitelně by se to neobešlo bez malých komplikací, které měl tentokrát na starost Peti. Dal si předchozích pár dní pracovní výjezd či školení, které se na závěr neobešlo bez alkoholu, což jsme si mohli po jeho (nakonec přeci jen úspěšném a včasném) dojezdu ověřit.

Všechno mělo dobrý konec, i nějaká ta „ANO“ padla, takže jsme se mohli přesunout do příjemného areálu, kde byla připravena hostina.

Stihli jsme se občerstvit, což jsme v probíhajícím odpoledni ještě párkrát zopakovali a při střídavé službě o děti prošli veškeré místní atrakce…od koníků, traktoru upravujícího jejich výběh, vlaštovek, rybníku s vodotryskem, minigolfu (oranžová dobře barví), pískoviště s houpačkou a velmi, velmi zajímavé terasy, na které se dá dobře parkovat s autíčky. Mladý pán si zde pořídil svůj první kolenový silniční lišej. Asi chtěl vypadat jako správný chlap.

Večer jsme se rozdělili na ty, co hráli bowling, a ty, co ne. Ti první se ve společnosti nevěsty protančili k brzké čtvrté ranní hodině, ti ostatní šli spát. Někteří tak trošku do těch 4 hladověli, ale koláčky nakonec přitančily i k nim.

Následující den dopoledne jsme se přesunuli zpět domů a odpoledne všichni včetně mladého pána se snažili spánkový deficit dospat. Myslím, že se nám to docela povedlo ;o))

Žádné komentáře: