úterý 9. března 2010

Teta Janushka opět v Nehvizdech

Pro změnu nás opět navštívila teta Janushka. Ještě že existují ty jarní prázdniny. Zvládli jsme toho za víkend docela hodně. Nějaký ten malý shopping, cyklovýstavu (tam si Janushka vybrala své nové kolo), oslavu Daníkových narozenin, klasické pondělní cvíčo.

A protože se pro nás Janushka docela obětovala, od dovezeného kola, matrace a zapomenutých věcí, po cestování na zadních sedadlech s poblinkaným dítětem konče, v úterý jsme se rozhodli obětovat my a vyrazili s ní ještě do Chodova na kafíčko. Snad ji před dlouhou cestou zpříjemnilo den. My jsme pak obešli všechna vozítka a spokojeně s nadílkou Subwaye i pro Verun opustili Chodovské centrum. Přes Fífulovo polední spaní jsem ještě zaskočila s Daníkem do Borůvky, ať se taky trošku provětrá, když je Verun teď nějaká nachcípaná.

Ale už nám ta teta začínala chybět ;o) Obzvlášť když si táta někde lítá, máma musí dodělat analýzu a mladý pán proti tomuto stavu protestuje nespavostí. Nakonec ale všechno dobře dopadlo a ve středu po poledni šla hotová zásilka správným směrem ;o))

Žádné komentáře: