čtvrtek 18. března 2010

První krásný teplý jarní den

Díky mé kontrole u doktora, jsme dneska kluky venčili v Kunraticích. Lítali tam jako diví. Pochopitelně, když přesvědčíte jednoho, aby šel správným směrem, druhý zaručeně svým chováním naruší morálku. Vyspravení stínících rolet, ke kterému se kluci v čekárně uchýlili, se sestřičce nějak nelíbilo. No měli by si zvykat, nevěřím tomu, že tam nikdo s dětmi nechodí. Stihli jsme ještě krátký shopping v centru Chodov, hlavně ten svetřík pro Raďu a Daníkovu polévku, že jsme stihli! V autě to kluci pochopitelně zalomili. Překvapivě v tom spaní ani jeden z nich nechtěli doma pokračovat.

Tak nezbylo než se zase vydat ven. Na skok zkontrolovat Danču s Verčou a pak hurá na plavání. Tam jsme pro změnu domluveni s Evkou a Adámkem. Vždyť pro ně máme ty super křupinky. No a světe div se, ono je venku u 4lístku i pískoviště. To kdyby Fífa věděl dřív, tak by už máma měla vyškubané asi všechny vlasy. Zachránil to megatraktor, se kterým jsme čtvrt hodinky pojezdili po okolí. Ale bazén čeká, že!!! A ačkoli jsem pak strategicky vyrazila domů dříve, než obvykle, abychom ještě stihli přípravu na večerku, dítě odpadlo už v autě :o(( Náhoda?!?!

Každopádně jsem díky tomu měla dneska volno už od 18 hod, tak jsem pořešila s Cimbůrkovými cykloproblémy, stihla poslat pozdravy volejbalistům a demonstrativně se po vydatné sprše vrhnout taky na kutě. A ještě že tak, neboť noc byla náročná.

Jo a abych nezapomněla, dneska měli venkovní procházkovou premiéru v kočárku taky sousedovic Viktorka s Dominikem!! Bobišci jedni malinkatí!

Žádné komentáře: