úterý 9. února 2010

Výletní den

Kontrola u doktora v brzkých ranních hodinách, to je teprve něco. Dítě v autě postávajícím v koloně začíná být značně nervózní. Matka též! Ale sláva, už se blížíme k porodnici…teda k nemocnici. Ono je to v podstatě hned vedle. A parkování je tady stejně nesnadné, jako když jedete do porodnice ;o) Tak to necháme na místech vyhrazených pro nějakou univerzitní honoraci. To je, myslím, pro dnešek ideál. Hlavně už je dost hodin, tak ať to všechno zvládneme.

Zmatenému pobíhání po areálu se stejně nevyhneme a zmatkům při vyšetření také ne. Co znamenalo to opakované upozornění sestřičky v telefonu „hlavně ať nepije, doktor potřebuje vidět, jak polyká“…a co na to doktor? „on nepil? tak do něj urychleně něco dostaňte, ať ho můžu vyšetřit“. Klasika, co?!?! Ale co už, žízeň byla, tak jsme to zvládli a za zpěvu písní Malé kotě spalo v botě a Na okně seděla kočka (naše nejnovější hitovky a prý hudba mládí pana vyšetřujícího lékaře ;o)) jsme se nechali bez problémů vyšetřit. A výsledek? Vše prý je v pořádku, do 18 měsíce probíhá vývoj, tak se ani nemáme moc divit…No to jsme zase chytřejší! Ale aspoň mne doktor uklidnil informací o tom, že při poškozeném jícnu dítě odmítá stravu, neboť ho polykání pálí. Čili mé největší obavy jsou tímto zažehnány. A to za tu cestu stálo!

Teď ještě slíbená návštěva v iDnesu. Stíháme to tak tak na hodinu před poledním spaním. Jen kdybychom si nezdřímli na 15 minut při marném hledání parkovacího místa. Holt jsme nakonec nepohrdli iDnesími garážemi ;o) A ve firmě bylo fajn. Zašli jsme tradičně na mzdové (jen ta personální je podle Fífuly nějaká divná :o() a zablbli se strejdou Honzou, až jsme se z toho tradičně poblinkali. U Matějů prý takovýto smích končí škytavkou. U nás bohužel blinkáním. Whatever…sranda musí být! Sice jsme museli zrušit kalhoty a svetřík, ale na cestu domů to snad vadit nebude. Bylo to náročné, a tak se není čemu divit, že si Fífa dáchnul až do 16 hod. To nám ten den zase rychle utekl ;o))

Následující den jsme zaskočili k paní doktorce odevzdat výsledky vyšetření a vyřídit pozdravy vyšetřujícího lékaře. Za odměnu nám byly změněny kapičky na náš kašlík. Tak třeba nám tyhle pro změnu pomůžou ;o)) We will see.

Žádné komentáře: