neděle 28. února 2010

Další víkend na Moravě

Tak jsme si zase jednou zaskočili na Moravu. Tentokrát byla zvolena přeprava přes „polední spaní“, které obvykle trvá 2-3 hodiny. Tak tu půlhodinu snad ustojíme, ne?!? Bohužel poměr byl nakonec zcela obráceně a bylo nutné po odespané půlhodině ustát 3 hodiny. Ale zvládli jsme to a odpoledne už jsme na Ostravici bojovali s Kulíškem o své místečko pod sluncem ;o) Na přespání jsme se přesunuli k mamce.
Dopoledne jsme měli u Tomečků domluvené setkání se Siřinovými. Tobiášek už je velký kluk. Vypadá to, že za chvíli Fífulu přeroste. I babička přijela zkontrolovat, jak nám to naše dítko roste.

Odpoledne jsme pak strávili u taťky. Nejdříve jsme zkontrolovali zahradu, následně taky interiér. Večer opět přesun na spaní k mamce, ale hned v neděli dopoledne jsme byli zpět pod Ondřejníkem. I dneska holky Míšu ukecali na hraní té nové hry, co jsme jim donesli. Ale jen do oběda, ten už jsme měli nahlášený na Ostravici, kde na nás čekalo taky Pržno. A že už se nemohlo dočkat. Dítě nám bohužel usnulo cestou, ale zvládlo přesun do kočárku, tak zůstalo spinkat venku na dešti a větru ;o))) Ale jenom chvíli (asi budeme polední spaní celý týden dohánět). Aspoň neprošvihnul ten chutný oběd. A když načerpal síly, mohl si se sestřenkami pěkně pohrát.

No a večer zase hurá směr Nehvizdy. (Nevím, nevím, ale s každou další návštěvou se zvyšuje počet věcí, které na Moravě zapomeneme. Tak brzo jsem sklerózu nečekala :o(() Ještě že nám to Janushka brzy doveze.

Žádné komentáře: