úterý 29. prosince 2009

Konec roku s tetou Janushkou

Hned po vánocích k nám dorazila Janushka. Jediné štěstí, jinak bychom ty dárečky určitě nezvládli rozbalit ani do velikonoc. Každopádně se dá taková návštěva dobře využít, jen nesmíme zapomenout na její potřeby a priority (jako třeba dobré kafíčko, že ;o)) A to se dá najít třeba například v blízkosti Staroměstského náměstí, kam jsme si další den zašli na procházku. Sice je to s Fífulou časově delší, ale za to kratší trasa. Whatever, když jsme stihli i nákupy v H&M, tak to nemohlo být zas tak hrozné. Dokonce si Míša s Janushkou večer zajeli zashopovat ještě do Letňan. Holt jsme potřebovali nějaké propriety na narozeninovou výzdobu.

Zvládli jsme to a 27. 12. to u nás vypadalo, jak se patří. Sice chyběly babičky a dědečkové, ale když jsme holt u toho prvního potomka nevychytali správné datum narození, tak se není čemu divit. Na dortík pak dorazili i sousedi. Tak já myslím, že napoprvé to nebylo tak špatné. Uvidíme příště ;o)) Malý souhrnný přehled stavu odpublikoval Fífula na svém webu.

Na roční garančku jsme se vydali hned den poté. Odpoledne jsme se pak ještě vydali do centra Prahy na luxusní večeři a krátký večerní shopping v Palladiu. Bylo to náročné, ale i tak ještě zvládal unavený Fífula ve Starbucksu házet oči na místní klientelu.

V poslední den Januščiny návštěvy jsme si dali oddychový program a vyrazili k řezníkovi pro chleba. Fifula galantně držel tetě Janě místo v tatrovce, pro případ, že by se ho rozhodla využít. Ta se nakonec rozhodla zasednout až do corolly za volant. A jak nám tady s ní bylo krásně popsal na svém webu i Fífula.

Žádné komentáře: