čtvrtek 31. prosince 2009

Když konec roku, tak že by Silvestr???

Abychom nezapomněli na Silvestra! Ten se pochopitelně konal i letos. I když už nemůžeme pořádat takové mejdany jako dříve, dalo se i s dětmi nachystat nějaké to pohoštění pro menší společnost a po večerce zasednout k tradičnímu hernímu stolu. I letos nás do nového roku doprovodili kromě Skalákových Linda s Jirkou a Honza s Jankou.

Nevíme, jak je to možné, ale stala se nám taková nemilá, ošklivá, zlá, nepěkný případ. Prostě jsme nějak zapomněli vynásobit dvěma a na plánované koktejly jsme nekoupili džusy. Trošku to zkusili ještě vychytat na benzínkách Honza s Jankou, ale i tak jsme nakonec byli převážně na víně ;o)) Taky tedy do příště musíme uvařit i vegetariánský segeďák. Snad bude tak chutný, jako ten pravý ;o) Aspoň víme, co můžeme vylepšit ;o)

No a hry/výhry?!?! Tuším, že ačkoli píšou, že hra Fazole, které jsme letos podlehli, trvá cca 45 minut, za večer jsme stihli jenom 2. Že by obě vyhrál Honza? Už ani nevím, každopádně to byl boj a dráma! Se poznají zkušení obchodníci ;o))

Jo a drobotina? Tu k našemu velkému překvapení ohňostroje a pouliční střílečky vůbec neprobudily. Takže jsme mohli bezstarostně pokračovat v oslavách nového roku u Skalákovic a hlavně u jejich Wiička. Ještě že nejsme všichni takoví strašně soutěživí ;o))

Tak zas za rok…doufáme!!!

Žádné komentáře: