neděle 27. ledna 2008

Raďa se vrací zpět do teplých krajin

Člověk si ani nestihne pořádně zanakupovat a Raďa už opět mizí zpět do JARu, v podstatě do parného léta, co si budeme namlouvat… Vůbec ji tu cestu nezávidím (Míša ano), tak jsme se rozhodli si tento den dopoledne zpříjemnit posledními nákupy. Po malé okružní jízdě jsme luxusně zaparkovaly nedaleko Myslbeku a vyrazily na náš maratón. Po 14 hod už jsme toho měly dost, taky jsme měly dost plné tašky a dost špatnou zkušenost s nakupováním spodního prádla a hodinek. Vůbec to nemáme jednoduché. Míša mezitím zkontroloval Hornbach (kvůli poličkám) a část dat k jedné z našich skvělých analýz.
Po 15 hodině už jsme byli doma všichni, Raďa relaxovala před odjezdem s Jamesem Bondem u TV, já u praní a vaření, Míša u analýzy. Po smrti snad jediné zaručené pravé paní Bondové proběhlo rychlobalení a rychlovážení a rychloodjezd na letiště. Vše mělo nudný nedramatický průběh, bez jakékoli zábavné akce jako je zapomenutý pas apod. Na letišti jsme Raďu i se zavazadly odbavili a předali uniformovaným spolucestujícím. Tak zase příště! (To už možná bude odjíždět jako paní Penhale. We will see.)
Cestou zpět mi Míša v Hornbachu představil varianty řešení našeho tolik diskutovaného poličkového systému. Vymyslel to úžasně. Po dvou přijatelných variantách s drobnými nedostatky předvedl grandiózní finále s geniálním řešením přesně podle mých představ! To budou všichni koukat ;o))
Večer jsme ještě stihli zrušit naši vánoční dekoraci. Chvíli to trvalo (i když méně než její instalace). Ale už jsme si na ni tak nějak zvykli a teď nám bude trvat, než si zvykneme žít bez ní. No v nejhorším ji zase v únoru nainstalujeme ;o)) Jinak dostat seschlý stromek skrz vstupní dveře ven bylo opravdu za odměnu. Ještě že to byl „stromek roku“, takže jsme s ním měli trpělivost. Jsme mu totiž za jeho službu moc vděčni, vedl si výborně! Snad si příště koupíme nějaký stejně skvělý a odolný, nejlépe ze stejného vrhu ;o)) No a to už byla zase skoro půlnoc a my si jen připravili materiál na zítřejší vyřizování nových řidičáků a hurá do hajan!

Žádné komentáře: