neděle 16. září 2007

Rozloučení s grilovací sezónou

Dnes se konalo velké „nehvizdské“ rozloučení s grilovací sezónou. Předcházela tomu velká mailová komunikace. Tentokrát zdařilá, protože dorazili všichni a rozhodně nám ani nechybělo nic z dobrého jídla a pití. Původní začátek v 15 hodin jsme sice nestihli, ale počasí bylo výborné i v 16 a několika následujících hodinách, takže proč se zbytečně stresovat.

Hančiny zapečené brambory a Skalákovo naložené maso všem moc chutnaly. Stejně jako dobroty od Elišky. Z bábovky od Peti nám zůstal už jen kousek na snídani ;o)) Prostě to bylo výborné. Ocenili jsme ještě hrdinu minulého měsíce – Jardu – novým toyota děkovným tričkem, a pak už jen seděli a pili a hodovali… až se tak trošku venku udělalo chladno. Což jsme předpokládali a kvůli tomu jsme taky vyhlašovali začátek na tak brzkou hodinu. Následoval přesun k nám domů. Naštěstí jsme se všichni vešli, takže mohla zábava nerušeně pokračovat dál.

Tomáš si sice chvíli stěžoval, že nemá chlastacího parťáka, když musel jít Slávek uspat drobotinu, ale určitě tu nucenou pauzu pak zase rychle dohonili. Na Tomášovo přání jsme některé části zachytili i na videokameru, prý že by nám jinak nikdo nevěřil, že tady sedíme a zpíváme včelí medvídky. (To je přeci zcela běžná grilovací zábava ;o)). No a vrcholem večera zřejmě zůstane Tomášův „tučňáček“. Zhodnotili jsme, že jeho taneční kreace na základě předlohy pořadu Sám doma věrně odpovídaly výkonům „pana doktora-psychologa“, který patřil k předváděcí skupince na obrazovce. Možná se občas „vlnky-vlnky“ blížily víc výkonům pana Srstky. Globálně vzato to bylo prostě výborné! (Asi bude muset Míša vymyslet, jak vám tady vložit video, asi se obrátíme na youtube a Tomáš se stane hitem měsíce ;o)) Na fotografiích z akce (které počítám přidám, protože budou u Toma na rajčeti ;o)), patrně zvítězí spíše Jardova „odvrácená tvář“. Ale co už… hlavně když bylo veselo a rozloučili jsme se se sezónou DŮSTOJNĚ!!! Jen nevíme, proč si Jarda dává ještě před spaním rozcvičku a obíhá domek, když mají přeci u sousedů schované klíče! Tak pro příště, Jardo!

A tady zatím máme Skalákovy fotky:


A jak jsem tušila, nyní už i Tomášovy úlovky:


Jen ještě doplním, že akce se konala taky na počest 3 dny staré a ze čtvrtka na pátek v noci ukradené Kolouškovic Tutynky. Ty škodovky jsou tady holt pořád v kurzu!!!

Žádné komentáře: