čtvrtek 27. září 2007

Bára se vdává, Jitrocel se žení

Ráno mne Míša vyzvedl v nemocnici a nakonec se nechal přemluvit a přeci jen jsme vyrazili na Bářinu svatbu. Když už to kdysi v hospodě Honza Bíňák tak pěkně naplánoval, nemůžeme to přeci jen tak vzdát. Cesta byla nádherná, serpentinky v zeleno-žluto-červených stromových tunelech – prostě nádhera. Oslava byla komorní, poklidná avšak plná zábavných vstupů ;o) Nezbývá než novomanželům popřát hodně štěstí do dalších dnů. Snad se jim náš dáreček líbil.

Spinkat jsme šli ještě docela slušně, přeci jen Míša vyhlásil odjezd na 8 ranní. Nemůžu nezmínit drobný automobilový incident, jinak by to za mne určitě udělal Míša. Ale nebojte, Auris všechno přežil jen s drobným zraněním. Hůř na tom byl možná Míša, který se večer možná trošku zapomněl, možná jen neměl pořádnou pozornost při udržování rovnováhy. Jisté je, že zhruba v 6 hodin ráno při protahování spadl z postele, což nám vydrželo na dobrou čtvrthodinku vydatného smíchu. Páteční snídaně i cesta domů byly zase moc pěkné, jen na hradecké dálnici pořád nějak moc prší.

A aby to nevypadalo, že jsme zapomněli na naše oblíbené sousedy, tak jen poznámka o tom, jak Skalák o další Audinku přišel. To je tak, když si necháte na benzínce natankovat a on vám tam někdo místo benzínu natankuje naftu. Klidně si tipněte, jak daleko pak dojedete a jaké vám za Audinku půjčí náhradní vozidlo.

Žádné komentáře: