pátek 14. září 2007

Jedna z dalších "kolaudací"

Verun má narozky, a tak proč se nesejít a neposedět u dobrého jídla a pití.

Asi už stárnu, protože se v poslední době začínají projevovat nějaké organizační nedokonalosti. Tento termín měl být totiž také nejlepším vhodným pro Evičku a Kačenku, které u nás zatím ještě nebyly. Čili premiéra. Nicméně Kačenka na mail používaný v pandoře prý už moc nechodí a má jiný/nový (bohužel stále nevíme jaký) a Evička do pandory prý nikdy zařazena nebyla. JAK JE TO MOŽNÉ?!? No naštěstí se toho Evička nezalekla a až z dalekého Německa dorazila k nám do Nehvizd. Ivča to už bohužel v pátek nestihla, zdržoval ji ještě pan domácí. O Lindě a Jiřím snad radši ani psát nebudu, by nám kvůli velké spoustě sprostých slov mohli zavřít blog.

Nicméně klasická čtyřka obohacená o Jirku, Honzu H. a Evičku se i přes tyto nedostatky bavila celkem dobře. Jak slíbil, tak po volejbalu také dorazil Standa. Bohužel nás včas neupozornil, že dorazí se zbrusu novou přítelkyní (teda aspoň pro nás, co jsme ji viděli prvně). Tak jsme nějak nezvládli přepnout do reprezentativnějšího módu a máme tak trošku obavu, že jsme Standovi zrovna dobrý obrázek toho, jaké si vybírá kamarády, neudělali. Snad příště…bude-li mít slečna přítelkyně ještě někdy dost odvahy.

Na závěr asi jen poznamenám, že nás pobavil jejich kolaudační dárek, který Skalákovi hodnou chvíli vystačil na to, aby nás trápil kvízem „kolik vidíte prstů“. Po čase ho to však přeci jen přešlo a začal se svým klasickým repertoárem vtipů ze základní a tentokrát dokonce i ze střední školy.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Diky za zajimavy blog