pátek 10. listopadu 2006

První výročí naší svatby

11. listopadu 2006...co naplat, konalo se 1. výročí svatby. Verun si odjela někam do pryč a zbylo nás 3. Přijeli jsme zničeni po pracovním týdnu. Nákup potravin vzdal i Skalák, který přijížděl hodinu po nás a odvážně to vzal na parkoviště i k hypernově. Fronty u pokladen "na vlastní oči" ho přesvědčily, že zas takový hlad nemá.
Pak to chvíli vypadalo, že všichni odpadneme a půjdeme se pořádně vyspinkat. Nabrali jsme ovšem druhý dech a rozhodli se zahrát si mariáš. Výborný nápad! Zhruba po 3 lahvích červeného vína na nás Skalák vytáhl svůj mariášový trik - byl to asi první aut v dějinách mariáše. Kromě sebe odrovnal Skalák i nás. Čtvrt hodiny jsme měli co dělat, abychom se nepočůrali smíchy. Pak přišla na řadu vodka. Po kolečku "z flašky" se Skalák rozhodl pro variantu "bílý medvěd". Taky výborný nápad! Mezi tím se dojídaly veškeré zbytky z obou ledniček (různé historické salámy apod.), později došlo i na zásoby spolubydlícího Petra. Mezi tím nějací sobi i jiné scénky. Bohužel zaznamenáno pouze na Míšův mobil, protože se mi z nějakého nepochopitelného důvodu nepodařilo vložit kazetu do kamery. (Do dneška tomu nerozumím.) Poté, co si Míša byl vyřídit nějaký telefonát na záchodě, jsme zavolali i synkovi. Nevím proč si to někteří vůbec nepamatují, nicméně Honzík to potvrdil. A to je nejdůležitější. Pak nás Skalák poslal spinkat, že prý uklidí to sklo, co stihl večer rozbít. Ovšem nepodařilo se. Za odměnu jsem mohla ráno uklidit koupelnu. Hurá! Kluci se při tom netvářili na dvakrát a střídavě popolehávali. Plánovaný výlet do obchodů se z ranních hodin přesunul na 15 odpoledne. No, snad se nám oslava příští rok povede stejně dobře ovšem s menšími následky.
Btw. Verun slavila na diskotéce zhruba do třetí hodiny ranní, což byl důvod, proč nám kolem jedné ráno nezvedla telefon.

Žádné komentáře: