neděle 13. srpna 2006

víkend v Praze

Po dlouhé době (několika svatbách a jiných akcích) jsme konečně strávili víkend v Praze, což se dá využít různě. Například u kadeřnice, když má zrovna v sobotu službu, nebo po obchodech (to byla Míšova varianta - a když nakupovat, tak pořádně, takže se vrátil s PSP), nebo v kině na Pirátech dvojce (to už se přidal i synek - v této sestavě jsme pochopitelně zkontrolovali i pár obchůdků v Hostivaři ;o)). Pak jsme myslím "jemně" oslavili Veruščino povýšení (v pátek jsme to nestihli, to jsme byli na LOVE PLANET).
K Love Planet jen poznámka, že v Táboře to bylo o něčem jiném, i když ranní mrazík a stopování aut jsme tady v Praze absolvovat nemuseli ;o)) V podstatě jsme stihli jen J.A.R., Franz Ferdinand a Pet Shop Boys. Čili další skalpy do sbírky ;o) J.A.R. se to snažili rozjet, ale lidi asi přesvědčilo až stmívání. Do té doby to nebylo úplně to pravé ořechové. Z Franz Ferdinand jsme slyšeli jen to "nejznámější", takže jsem si ověřila, že jde o kapelu, kterou vlastně znám ;o)
Jinak vítěží nostalgie, staré písničky PSB mě dostávají, nové už nikoli. Taky mě dostal kolega vedle, který si naprosto mimo rytmus, slova či melodii zpíval "LA-LA-LA" (dost nahlas!).
Ale zpět k sobotě a oslavě... Asi jsme se dost opili, protože jsme se rozhodli hrát "společenské hry". Na to jsme ovšem byli opilí málo (což je divné, protože byla "veselá historka z kontroly v Nehvizdech", takže jsme valnou část hry "jméno, město, zvíře ... herec" proseděli u PC při kontrole zemí, herců, květin apod. Fakt nevím, ale my bychom se asi "hádali" i u hry na schovávanou ;o)) Nicméně to, že jsme celý den hráli, znamená, že jsme s hospodyňkama nepohnuli!
A co v neděli po obědě? Když už jsou všichni vyspinkaní? No nejlépe vyzkoušet něco nového. Takže kolem 18 hod naběhl atlasí šéf Pepa, aby nám předvedl svou novou hračku - trikke. Co to je a jak to funguje si můžete přečíst tady www.trikke.eu. Verun se na akci vydala na in-linech (a to už rovnou z bytu) a Skalák na kole. Všichni jsme se vystřídali a všem nám to moc šlo ;o)) Pak jsme ještě doprovodili Honzíka na autobus a pak jsme šli i s odprovozeným Honzíkem na kuželky. Pizza byla dobrá, výsledky už tolik ne, ale to asi není tak důležité ;o))
... a tak to chodí o víkendu v Praze ...

Žádné komentáře: