pátek 7. března 2014

Jarní prázdniny, den sedmý

Lyžování zase od devíti ráno. Tentokrát to bylo malinko horší, neboť Kami spala déle než obvykle, ale nakonec jsme to stihli. Tentokrát nás jeli zkontrolovat i babi Pavla s dědou Zdendou. A vzali s sebou i početný komparz - na svahu se totiž konaly závody všech lyžařských kurzů, co tam celý týden probíhaly, takže byla všude spousta rodičů a prarodičů a známých a kamarádů.

Sníh byl dneska horší, takové namrzlé ledové kousky, lyžovalo se o poznání hůře než včera. Možná i to bylo příčinou, že Fíla měl při své úplně poslední jízdě dolů pád a docela slušně si odřel bradu. Každopádně závěr vše určitě vylepšil - děti dostaly medaile a diplomy a nějaké sladkosti, takže byly spokojené. I já jsem dostal diplom, takže jsem byl taky spokojený...

Večer jsme měli domluvený sraz se Siřinovými a Lumírem, vyzkoušeli jsme místní hogo fogo restauraci Tutto na Lubně. Myslím, že jsme byli všichni s jídlem spokojeni. A nejen s jídlem, ale i s vínem, co jsme si k němu dali. Ještěže my měli odvoz (nepil Robert). Večer se povedl, dobře jsme se pobavili, ostatně, jako vždy v této sestavě.

Žádné komentáře: