úterý 1. května 2012

Oslavy

Zase se brzy vstávalo. Sluníčko táhne ty lenochy ven. A tak volíme výlet na kolech na hřiště do Jiren. Malým se ve vozíku docela líbí, na hřišti taky. Po svačině vyrážíme zpět domů. Kami dle předpokladu usnula, zcela nepředpokládaně Fíla neprotestoval proti skutečnosti, že si opřela hlavu o jeho rameno. Pašák!!! Vydržel to celou cestu a pokorně seděl, než jsme se ji pokusili vyndat z vozíku. Bohužel se probudila a já začala mít obavu o odpolední B-party, ovšem je to holka chytrá a po polívce a troše pohybu na zahradě to kolem 13 hod znovu zalomila.

 


Sice jsem u toho nebyla, neboť jsem zrovna řešila s Verčou předávku věcí do Afriky a rychlonákup, každopádně všechno jsme zvládli a skoro i přípravu oběda. Kami se vzbudila okolo 15 hod, podle zpráv v tu dobu právě odpadla Cimbůrkovic Verunka, takže jsme v klidu dochystali oběd, najedli se a vyrazili na návštěvu až později. Někde mezi tím Skalákovic Verunce přestalo fungovat auto a Péťa se vydal na záchrannou misi. Dorazili akorát před odchodem k Cimbůrkům.

Tam pak dětičky řádily až do večera. Nejvíce se ujala zahradní sprcha. Naháči tam poletovali asi celé hodiny, než si Verun všimla, že už se Fíla začíná klepat zimou a že bude potřeba je z těch kaluží, co v trávě při sprchování vytvořil, vyndat a ohřát. Naštěstí z toho nebyla žádná rýmička. Ufff. Náročný den.

Jo a co se slavilo. No Tomíkův první rok. Oslavenec se tvářil náležitě i přesto, že byla často pozornost směřována k jiným dětem ;o))) A jelikož bylo dnes úterý, včas se všichni vydali do svých domovů, aby maminky mohly zkusit vyrazit na zumbu. U nás se sice nespalo, ale tatínek se tvářil odvážně a tak jsem přeci jen na svůj druhý zumba pokus vyrazila. Premiérové uspávání prý proběhlo relativně hladce, přesto že se do uspávání Kamči nečekaně vložil i Fíla, což se nesetkalo s velkým nadšením, ale všichni to nakonec ustáli. U Cimbůrků se pro sichr čekalo na maminku. To bude tím, že si Verun dala to pozdně odpolední spaní ;o)))

Žádné komentáře: