středa 17. srpna 2011

Dinopark


Konečně Dinopark. To bylo první, co bylo „zaručeně v plánu“, ale tak nějak na něj shodou okolností došlo až dnes. Mimo jiné proto, že dnes sem dorazí i Danča s dvojčaty. Kluci už mají za sebou první rok ve škole a Fílu pěkně motivovali, například k návštěvě Dinokina, čekala jsem, že uteče dřív, ale vzdal to prý, až když nad nimi letěl pavouk ;o) Otřeli jsme slzičky a šli dál kolem všech Dinoexemplářů. Teď, před Františkem a Toníčkem, už se jich Fíla rozhodně nebál. A Dinovláček a Dinohřiště byly taky fajn. Jen ten stánek s párkama, ten vyloženě kapacitně nestačil. Takže trocha hladovoúnavové hysterie se dostavila.

Předpokládané odpoledne u Prachařových jsme kvůli Barčiné nemoci odložili a vydali se k Juchelkovým pod Ondřejník. Lépe řečeno do bazénku. A taky k autíčkům a na zahrádku a taaak. Vzhledem k počasí to bylo ideální.

Večer si dal Fíla se Zdendou ještě procházku k řece, házet kamínky. Jen se mi zdá, že od včerejška, kdy jsme byli házet spolu, ty „kamínky“ nějak povyrostly. Jinak si nedovedu vysvětlit tu mokrou mikinu a tepláky.


Žádné komentáře: