středa 22. června 2011

Paní doktor

Fílovi jsme dneska zrušili plavání, neb nemáme hlídání ;o) Ale neva, stejně nevypadá úplně ve své kůži a taky máme dneska kontrolu u doktorky. Sice jenom vážení – aktuální stav je 6,77 kg, ale i tak. Výlet k „paní doktor“ teď Fíla zbožňuje, protože jej nikdo nekontroluje, takže si tam jenom jede hrát s hračkami. A to mu vůůůbec nevadí. Paní dostala ještě píchanec a hurá domů. Do domečku, na trampolínu.

Btw. pán si na cestu autem vzal nejnovější číslo Sluníčka. Veledůležitě si četl a jen mimoděk vzhlédl od časáku a ptal se mne, kam že to jedeme. „Domů, Filí, teď už domů. Nebo jsi chtěl někam jinam???“ … významnou odmlku následovalo businesmanské „Do domečku prosím.“ Načež pán opět zanořil svůj pohled do Sluníčka a už jsem o něm po zbytek cesty neslyšela. Asi hledal s pejskem Pupíkem a Bambi dinosaury ;o)

Jinak co se úspěchů týče, povedlo se dneska Fílovi hovínko do nočníku, což si zasloužilo odměnu. Jen to tričko musím příště předem vyprat, aby si ho mohl panáček hned obléci…třeba i na spaní ;o)

Žádné komentáře: