úterý 19. ledna 2010

Na skok na univerzitě

Dneska měl nevlastní brácha Lukýno promoce. Pečlivě plánovaná akce se tradičně neobešla bez operativních změn. A nebyl to tentokrát Fífula, kdo hýbal s programem. To táta si usmyslel, že bude demonstrativně nemocen. Zřejmě chtěl za hlídání větší odměnu a rozhodl se ji získat za „ztížené pracovní podmínky“. A tak „den před tím“ s horečkami prostě a jednoduše odpadl. Statečně pak se synátorem zvládli dopoledne, které jsem já strávila na akademické půdě univerzity Karlovy, i kousek odpoledne, kdy ještě bezpodmínečně musel udělat něco do práce. Pak táta odpadl totálně. Neprobudil se ani když k nám před odjezdem na Moravu dorazil taťka s holkami a Ondrou.

My s Fífulou, který si trošku netradičně poupravil denní spací režim, a tím prémiově pozměnil plány, jsme se stihli předvést (a hlavně taky TRADIČNĚ poblinkat) části rodiny, kterou jsme viděli poprvé. Tentokrát šlo o klan takzvaný brněnsko-jevíčský ;o)

Každopádně diplom byl převzat i patřičně oslaven. Držiteli přejeme, ať si ho ještě dlouho užije, a těšíme se na další rodinné oslavy ;o))

Poznámka autora: Míšova nemoc se protáhla do 22., kdy zakončil svůj nemocenský pobyt v domácím prostředí a vrátil se zpět do pracovního procesu. My mezitím zvládali běžný cvičenecko-plavací režim plus vzorovou hodinu hudební školičky.

Žádné komentáře: