pátek 31. března 2006

Totální zadlužení!

A už je to tu! Sice to chtěla napsat Verun, ale až příští rok, a to by mohlo být zase všechno jinak a hlavně bychom si třeba nepamatovali ty veselé historky úplně přesně.
Jen na pouhé 4 dny jsme byli méně zadluženi než rodina Skalákovic! Ale od dnešního dne (zhruba od 9:40 někdy kolem roku 2006) už zase ne :o( Po vstupu do stavu manželského si teď vyzkoušíme krutý život s hypotékou. Hlavně to čím dál tím víc vypadá, že někdy si sousedy vybrat můžeš. (teda aspoň z jedné strany ;o))
Každopádně se pustíme i do charitativní činnosti a založíme konto "Milan & Velíšková", číslo včas uveřejníme. Nicméně musíme také podotknout, že ani pan Milan a ani paní Velíšková nedostali kompenzaci za drobné nedostatky v průběhu vyřizování úvěru a ten poplatek za jeho "vyřízení" budou muset uhradit celý. Pán "Česká spořitelna" (narozen 6.6.) vytáhl pěknou historku o tom, jak ani zaměstnanec není těchto povinností ušetřen, na kterou jsme mu sice neskočili, rozhodně tím ale jasně naznačil, že ze slevy nic nebude. Ovšem ty pěkné modrostříbrné propisky nám věnovat mohl :o(( tak jsme se snažili, aby to pro něj byl "příjemně strávený čas". No nekupte to za ty prachy!
A život plyne dál, jako by se nechumelilo, přestože 4 lidi mají dluhů až nad hlavu. Fakt divné! Ještě že máme šikovného synka, který určitě v nejhorším nějakou korunku pustí! A ještě, že se Míša brzy pojistí, jinak!!!!!
Nyní už zbývá jen otázka na závěr... Co myslíte, podepíšeme smlouvy o uzavření budoucí kupní smlouvy na řadový rodinný dům v pátek 7.4. nebo v pondělí 10.4.?!?!

PS: stav totálního zadlužení by měl trvat až do roku 2031, což znamená, že do 53 let musíme makat jak ...!!! K....!!!

Žádné komentáře: