sobota 8. ledna 2005

Vánoce u Skaláků

Hurá, Vánoce ještě neskončily, ještě jsme si rozdávali dárečky u Skaláků!!! Musím je docela pochválit za organizaci, bylo to se vším všudy.
U Skaláků vonělo uzené maso, svítil stromeček (pravda, nebyl moc velký a některé dárky se pod něj prostě nevešly), ale i tak to vypadalo jakž takž vánočně:-) A když pak Skalák ještě pustil (naštěstí ne spustil) koledy, nemělo to chybu:-)))
Poté, co všichni dorazili, jsme se tedy vrhli na dárečky. Překvapivě toho bylo pod stromkem hodně, asi jsme byli všichni moc hodní. Navzájem jsme se obdarovali věcma od ryze praktických až po věci takové spíše provokativní a nasírací:-)))) Třeba to, když jsme dostal dvd se záznamem F1 akce v Praze s Barichellem (nebo jak se to píše). Já přece nefandím Ferrari:-)))
Zbytek večera jsme trávili nad hrou Tick Tack Bum (taková blbůstka, ale pobaví...) a překvapivě i nad DVD z dovolené ve Francii (myslím, že zasvěcené docela pobaví). Už se těším, až se zase někam vydáme a budou další záběry. Když už nic, tak určitě na Velikonoce bychom měli vyrazit na 3 dny do Londýna (já, Soňa a Skalákovic). Snad bude fajn...

Žádné komentáře: