neděle 23. května 2004

24 hours off-road Dobřany

V pátek jsem v práci vyfasoval RAV4, vyzvedl jsem v Metropoli Soňu a v sobotu hurá do Plzně, resp. Dobřan na 24hodinový off-road závod.
RAVka jela mooooc hezky, takže jsme na místo dorazili dle časového plánu (teda s menší zajížďkou, zbytečně jsme jeli přes centrum Plzně, čímž se to trochu protáhlo:-)
Na místě už byla spousta šílenců se všemožnými 4x4 vozítky, tu hezčí, tu škaredší:-) Prakticky celý den jsme se Soňou sledovali, jak auta krouží po okruhu... Vpodvečer nás Danouš svezl Lanďákem, to auto je prostě paráda...
Někdy večer jsme se jeli ubytovat do nádherného penzionu, pak jsme se ještě vraceli zpátky na akci - bohužel se docela hoooodně ochladilo, na což myslím byl jen málokdo připraven. Navíc hudební produkce Toyota Music Show stála s prominutím za hovno, takže ani u té hudby jsme se moc nezahřáli. Hned po ohňostoji jsme jeli spát...
Ráno luxusní snídaně v penzionu, poté ještě na pár hodin zpátky na akci. Ani jsme nečekali (teda já a Soňa) na ukončení závodu, po těch asi 22 hodinách ještě jezdila spousta aut.
Odpoledne jsem v Praze dal vyzkouąet Skalákovi a Jirkovi, jak taková RAVka jezdí, myslím, že hlavně Jirka by o ní i uvažoval... Tak Jirko makej, ať máme nějaký kšeft!!! :-)

Žádné komentáře: