pondělí 24. prosince 2012

Štědrý den

Štědrý večer nastal. Vše je připravené, žádné dárky jsme nezapomněli, vše je zabalené, stůl nachystaný, večeře v procesu…no prostě paráda. Nám nezbylo nic jiného, než na chvíli zabavit děti. Co takhle tradiční procházku. Fíla rozhodl, že „ke kozám“. Kdyby táta tušil, do čeho jde, vůbec by s námi nešel. V tomhle počasí byla cesta blátivá, a tak se v nejstrmějším kopci řítil dolů nejprve Fíla a následně i Míša. Oba to nakonec celkem ustáli, ale pračce se dneska nevyhneme. Aspoň táta ví, kam to chodíme v létě na naše výpravy.

Kami usnula cestou zpět i přes to, že jsme ji kvůli vezoucímu se Fílovi nemohli sklopit. A vydržela spinkat až do 4 hodin. A pak hurá večeře, hurá „číhat“ na Ježíška, hurá přivolávat Ježíška prskavkami, hurá do rozbalování dárku a hurá zpět poděkovat Ježíškovi, protože táta zapomněl dát pod stromeček tu nejdůležitější várku:-)

Ještě že dětská fantazie je bezmezná. Tak vše nakonec dobře dopadlo a Fíla se dostal až ke svému Buzzovi, i když velká kniha o dinosaurech ho taky velmi zaujala. Kami zase velmi zaujalo HK pyžamko, musela se ihned převléci (následně i počůrat ;o)) Po rozbalení hlavního dárku – Jessie – se začala ohlížet po Woodym a v každém dalším dárku ho hledala. Nakonec ji to přeci jen přešlo. Spát se šlo až kolem 22 hod. S novými dárky je potřeba si vyhrát, že.

Nezobrazují-li se fotky, klikni sem.




Žádné komentáře: