pátek 11. listopadu 2011

Výročí svatby jaksepatří oslaveno:-)


Dneska jsme měli velké ambice. Teda aspoň za mne, neboť jsem chtěla tátovi k výročí nachystat aspoň linecké srdíčka. Kami statečně usnula a Fíla vydatně pomáhal. „Už můžu mami, tak už??!“…“Já už na ně mám velký hlad, na ta srdíčka. Už si na ně připravuju jazýček!“ (co se děti ve školce nenaučí, že ;o))) Tak srdíčka jsme zvládli. Díky Fílově spolupráci i luxusní oběd, na to, že byl bez předchozí přípravy. Pán měl čočkovou polévku a uzené s bramborovou kaší. To není jen tak. To chce aspoň tak 1,5 hodiny hezkého Fílova hraní a nějaká ta spolupráce ze strany mladé slečny. Škoda, že z toho mladý pán nic moc nesnědl L Holt nemůže vycházet všechno a celý den, že. Ani Kamčino odpolední spaní za moc nestálo….nicméně navečer jsme tu měli jakžtakž nachystáno a naklizeno.

A třešnička na dortu???

Fílova výpomoc tátovi: „Filí, pojď, dneska máme výročí, pomůžeš mí dát mámě kytičku.“…“Na, tady máš kytku.“…“A co řekneš, Filí.“…“Nééééé, TY!“

Fílova výpomoc mámě??? „Filí a my jsme tátovi připravili překvapení, že.“ (myslím na napečené linecké srdíčka…“Jóóó, pojď táto nahoru.“ (myslí na všechna roztahaná autíčka)

 



Ale jinak máme u nás veselo:


Žádné komentáře: