úterý 4. října 2011

Běžný rodinný den


Dnešní zpíváníčko už bylo lepší, než to minulé. Mladý pán je sice stále jako rušivý element, překvapivě víc na své nežli na Kamčiné hodině, ale už se s jakýms takýms režimem smířil (což neznamená, že by se nesnažil vyjednávat o změně programu, jako třeba hrát si s novou garáží místo jít na kačeny apod.). Oproti předchozím sezónám se výrazně zapojuje, má až proaktivní techniku, ovšem jenom dokud ho to baví. Slečna to zatím zvládá, i když to obvykle znamená velký časový posun, co se podávání snídaně týče. Zato spací ducks&shopping procházka se hodí ;o) 

Fílovo polední spaní se pořád nerealizuje. Za to večerní řádění na hřišti začíná být na denním pořádku. Nicméně dneska jsme se s Fílou vydali ven na kole a šlo mu to parádně. Moc jsme si nezadali se starším Kubíkem, který zatím jezdí na odstrkovadle.

Slečna taky prodělává evoluci, nějak ji nevychází denní spaní. Pár dní vynechala to před večeří a při kojení pak total odpadla. Teď si zas párkrát zdřímla a večer měla teda ještě sílu se před spaním milionkrát překulit, prokroutit, zapérovat, přeplazit. Ukolébavky jsou nuda. Nejlepší je se před spaním s mámou prát o dudlík. To je teprve legrace!!! Škoda že z toho není tak nadšený i Fíla, který si vzhledem k celodennímu vytížení posunul svou večerku trošku dopředu.

Ale zatím všichni živí a zdraví. Tak asi super!!!

Žádné komentáře: