sobota 14. října 2006

Akce u Gonzy a Líby...

Někteří si hledají bydlení a jiní si vylepšují to stávající. Gonza a Líba jsou "ti druzí". Čili po kontrole našich domků v Nehvizdech, které už měly dveře a tudíž nebylo možné se dostat dovnitř, jsme zakotvili v Malešickém sídle Novákových.

S dávkou burčáku a dobré nálady jsme se uvelebili na nové pohovce i na starších židličkách. Proběhlo pořádné "jéééé" (pro jistotu i v chodbičce, kde se však podle slov domácích nic nezměnilo), proběhlo řádné občerstvení (hladová Verun se vrhla po suchém chlebu s historkou o nové formě salmonely), proběhla zhodnocení, kdo má lepší foťák, proběhl test Gonzova počítače (především grafické karty), proběhla přehlídka našich domků (my moderní nosíme už jen digitální alba) a proběhlo řádné poměřování. Nebo spíš přeměřování. Pokojů...nábytku...prostě všeho, co šlo. Proběhl také test křupek, Líba vám pak dá vědět, které si fakt raději nekupovat.

Důležité je, že to všechno proběhlo v pořádku a bez nějakých zásadních následků. Prostě pohodička...však už jsme se dlouho neviděli, že ;o))

Každopádně víme, že svatba ještě nebude (nebo aspoň ještě nebyla ohlášena), a že dříve bude asi koupě auta. Copak si nakonec z široké nabídky asi Gonza vybere???

Žádné komentáře: