neděle 23. července 2006

Colours of Ostrava

Vloni byly ostravské Barvy sice moc fajn, ale celou dobu příšerně chcalo a všude bylo bláto... Letos se počasí umoudřilo a celou dobu bylo nádherně (až člověk skoro litoval, že není někde u vody).
Každopádně na Černé louce a na Ostravskoslezském hradě jsme pobyli dva večery (v pátek jsme si vzali dokonce volno, abychom stihli večerní program), a byly to moc příjemné večery. Občas jsme to proložili návštěvou svatby (spíše teda sobota dopoledne, pak ještě i večer), což se nám moc nevyplatilo, protože jsme tak přišli o údajně nejlepší kapelu celého festivalu - Gogol Bordello (snad jsem to napsal správně). I tak jsme ale slyšeli spoustu nám dobře známých i neznámých kapel, zpěváků i zpěvaček.
Samozřejmě nechyběla čajovna v podzemních garážích (či co ty prostory jsou) a úžasně jsme se pobavili na "nafukovací dráze" od Radegastu (nebo jak to nazvat).
Po dlouhé době jsme se i potkali s Marťou (jejíž historky z nové práce jsou naprosto úžasné) i Honzou (historky o něm z práce Marti jsou úžasné), Lumčou a Jančou (zatím ještě svobodnými) a po delší době vlastně i s Gonzou a Líbou.


ČernoušciSumopedroMalý a VelkýLumča a JančaDýmka míruSkalákovicDobrůtkyHrajeme si s RadegastemHrajeme si s Radegastem 2

Žádné komentáře: